centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu – 2 juli

centrum_artikel_host

Väder: Dagen bjuder på växlande molnighet och en behaglig temperatur på 22 grader. Det är en bra dag att vistas utomhus, men ha gärna med en lätt jacka ifall molnen blir fler.

Kollektivtrafik: Enligt SL rapporteras det inga större störningar i kollektivtrafiken. Resenärer kan förvänta sig en smidig resa under morgonen.

Blåljus: Natten och kvällen i kommunen har varit lugna, utan några större incidenter att rapportera. Polisen har inte haft några större ingripanden under natten.

Trafik: Vägarna i kommunen har normal framkomlighet, och inga trafikstörningar har rapporterats. Bilister kan förvänta sig en problemfri körning denna morgon.

connys_helsida

Hamnplanen nominerad till Stenpriset 2024

Nyheter Hamnplanen i Sigtuna har nominerats till det prestigefyllda Stenpriset 2024. Stenpriset delas ut årligen av Sveriges Stenindustriförbund och belönar arkitekter som använt natursten på ett estetiskt, hållbart och nyskapande sätt.

brobygget_2024

Får sprang ut på 263:an

Notiser Under morgonen hamnade ett får ute på väg 263 i höjd med Österby. Fåret avlägsnades snabbt och orsakade inga större störningar i trafiken.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Kraftig ökning av båtmotorstölder

Nyheter Stölder av båtmotorer ökar kraftigt i länet och enligt de senaste siffrorna är det 170 procent ökning det första halvåret i år jämfört med förra året.

pantamera_avc_helsida

Däcktjuvar avbröts under natten

Blåljus Tidigt på måndagsmorgonen, klockan 02.52, inkom ett larm om ett misstänkt stöldförsök i kommunen när några personer försökte stjäla däck från en bil.

Fler barn- och unga får diagnos för adhd och autism

Notiser Under det senaste decenniet har antalet neuropsykiatriska utredningar och diagnoser för adhd och autism ökat markant bland barn och ungdomar i Stockholms län, enligt en ny rapport från Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin (CES).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
klara_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider