Morgonkollen

Morgonkollen - 25 oktober!

Väder:
Dagen börjar soligt med temperaturer runt 10 grader. Perfekt höstväder för den som vill njuta av solen, men tänk på att det kan kännas lite kyligt i skuggan.

Kollektivtrafik:
Kollektivtrafiken rullar på som vanligt, men vissa pendeltåg kan ha små förseningar under morgonrusningen. Håll dig uppdaterad via SL-appen för att få den senaste informationen om avgångar och eventuella förändringar.

Trafik:
Trafiken flyter på relativt bra, men det kan bli lite trögare vid infartslederna mot Stockholm under morgonens rusningstimmar. Var extra uppmärksam på vägarbeten som kan skapa tillfälliga hinder på vägen.

Blåljus:
Inga större händelser har rapporterats under natten, men polisen har varit synlig i området och genomfört rutinkontroller.

Så många fick försörjningsstöd

Notiser Andelen invånare som mottar ekonomiskt bistånd i Sigtuna kommun nådde under sommaren sin lägsta nivå sedan minst 2014, enligt ny preliminär statistik från Socialstyrelsen.

EXTRA

Holst lämnar som Kommunstyrelsens ordförande

Politik Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) meddelar på tisdagsmorgonen att han lämnar sitt uppdrag: - Det är dags för mig att lämna över till en ny förmåga, säger Olov Holst i ett uttalande.

Mälartåg ökar trafiken via Märsta

Notiser I och med Mälartågs övertagande av trafik på sträckan Uppsala-Märsta-Stockholm kommer det nu att bli 34 nya avgångar per vecka. Vilket ger halvtimmestrafik på vardagar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening