Morgonkollen

Morgonkollen - 22 oktober!

Väder
Idag blir det växlande molnighet med temperaturer som rör sig mellan 9 och 12 grader under dagen. Det kan vara lite svalare på morgonen, så klä dig lager på lager om du ska ut tidigt.

Blåljus
Inga större händelser har rapporterats från det senaste dygnet, men polisen fortsätter sitt arbete med trafikkontroller och trygghetsskapande åtgärder i området.

Trafik
Trafiken flyter på som vanligt utan större störningar. Det finns dock en varning för hala vägbanor under morgontimmarna, så kör försiktigt. Tänk också på att det kan bli trångt kring skolor och pendlarvägar under morgonrusningen.

Kollektivtrafik
Tågtrafiken går enligt tidtabell, och inga större förseningar har rapporterats i pendeltrafiken. För den som pendlar från Märsta till Stockholm eller Uppsala är det inga större störningar på linjerna idag.

EXTRA

Holst lämnar som Kommunstyrelsens ordförande

Politik Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) meddelar på tisdagsmorgonen att han lämnar sitt uppdrag: - Det är dags för mig att lämna över till en ny förmåga, säger Olov Holst i ett uttalande.

Mälartåg ökar trafiken via Märsta

Notiser I och med Mälartågs övertagande av trafik på sträckan Uppsala-Märsta-Stockholm kommer det nu att bli 34 nya avgångar per vecka. Vilket ger halvtimmestrafik på vardagar.

Varnar för ockerpriser vid Arlanda

Notiser Svenska Taxiförbundet har vänt sig till regeringen med ett förslag om att införa nya regler i Taxitrafiklagen för att skydda konsumenter från överprissättning, speciellt vid Arlanda flygplats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening