Foto: Insändarbild/Ingvar Vestin

Morgonkollen

Morgonkollen - 20 oktober!

Söndagen innebär växlande molnighet under dagen. Temperaturen ligger på omkring 10 grader på morgonen och stiger till 14 grader under eftermiddagen.

Blåljus: Inga större händelser rapporterade under natten, men polis och räddningstjänst fortsätter sin övervakning för att säkerställa tryggheten i området.

Trafik: Vägarna är i stort sett fria från hinder, men planera lite extra tid för resor då en del vägarbeten fortfarande pågår i närliggande områden.

Kollektivtrafik: Mälartåg och SL-trafik kör enligt tidtabell, men kontrollera eventuella uppdateringar eller störningar via SL-appen eller Trafikverket för att undvika förseningar.

Ha en fin dag i Märsta och håll utkik efter förändringar i trafiken under dagen!

Mälartåg ökar trafiken via Märsta

Notiser I och med Mälartågs övertagande av trafik på sträckan Uppsala-Märsta-Stockholm kommer det nu att bli 34 nya avgångar per vecka. Vilket ger halvtimmestrafik på vardagar.

Varnar för ockerpriser vid Arlanda

Notiser Svenska Taxiförbundet har vänt sig till regeringen med ett förslag om att införa nya regler i Taxitrafiklagen för att skydda konsumenter från överprissättning, speciellt vid Arlanda flygplats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening