Foto: Insändarbild/Ingvar Vestin

Morgonkollen

Morgonkollen - 10 oktober!

Väderprognos: Dagen kommer att vara regnig och mulen med temperaturer runt 13°C på dagen, sjunkande till 10°C mot kvällen. Kraftigt regn väntas med en sannolikhet på 97%, så glöm inte paraply! Vinden är svag, omkring 10 km/h, och luftfuktigheten ligger högt på cirka 97%, vilket gör att det kan kännas fuktigt under dagen​

Blåljus: Inga större händelser har rapporterats från Sigtunatrakten under natten. Polisen uppmanar dock allmänheten att vara uppmärksam på den blöta väderleken, som kan orsaka sämre sikt och hala vägar, särskilt för bilister.

Kollektivtrafik: SL rapporterar att pendeltågen rullar enligt tidtabell utan några större störningar. Dock kan viss försening uppstå under rusningstid på grund av de väderförhållanden som väntas. Det är också bra att hålla koll på appen eller SL:s hemsida för eventuella uppdateringar.

Trafik: Det finns risk att trafiken går långsammare med anledning av regnet som faller. Annars normal framkomlighet i nuläget. Ha koll via trafiken.nu om aktuella störningar.

Varnar för ockerpriser vid Arlanda

Notiser Svenska Taxiförbundet har vänt sig till regeringen med ett förslag om att införa nya regler i Taxitrafiklagen för att skydda konsumenter från överprissättning, speciellt vid Arlanda flygplats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening