Foto: Insändarbild/Ingvar Vestin

Morgonkollen

Morgonkollen - 9 oktober!

Väder:
Det ser ut att bli en blöt dag i Märsta med temperaturer kring 10°C. Regn väntas under hela dagen och det beräknas falla runt 20 mm nederbörd i kommunen, vilket kan påverka vägar och fotgängartrafik. Se till att ha ett paraply nära till hands och kör försiktigt i det hala vädret.

Trafik:
Trots regnet förväntas normal framkomlighet på de större vägarna i kommunen. Ingen större köbildning har rapporterats, men det är alltid bra att hålla extra avstånd och vara försiktig i det blöta väglaget.

Kollektivtrafik:
Inga större störningar väntas i kollektivtrafiken. Pendeltåg och bussar går enligt tidtabell, men kom ihåg att hålla koll på eventuella förseningar om regnet skulle påverka trafiken senare under dagen.

Blåljus:
Det har rapporterats om en lugn kväll och natt i kommunen utan större incidenter. Polisen fortsätter med sina vanliga patrulleringar, och inga allvarliga händelser har registrerats under natten​

Varnar för ockerpriser vid Arlanda

Notiser Svenska Taxiförbundet har vänt sig till regeringen med ett förslag om att införa nya regler i Taxitrafiklagen för att skydda konsumenter från överprissättning, speciellt vid Arlanda flygplats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening