Morgonkollen

Morgonkollen - 1 oktober!

Vädret för dagen förväntas vara delvis molnigt med temperaturer mellan 6°C och 11°C. Vinden blir svag, från nordost på 2-4 m/s. Ingen nederbörd väntas under dagen, så det ser ut att bli en lugn och torr morgon i Märsta

Blåljus
I nuläget har inga större händelser eller ingripanden rapporterats från räddningstjänsten eller polisen i Märsta under natten. Det råder en lugn situation på fronten för blåljusinsatser.

Trafik
Trafikläget är i dagsläget normalt utan större störningar på vägarna i och omkring Märsta. Inga planerade vägarbeten eller olyckor har rapporterats under morgontimmarna som påverkar pendlare. För aktuell trafikinformation, rekommenderas att följa uppdateringar från Trafikverket.

Kollektivtrafik
För den som reser med kollektivtrafik, rullar tågen enligt tidtabell på sträckan Märsta–Stockholm. Inga större förseningar eller avvikelser har rapporterats för SL-trafiken i området.

Kaningulsot i Sigtuna kommun

Notiser Just nu sprids kaningulsot bland kaniner i Sigtuna kommun. Kommunjägare har funnit flera döda kaniner som skickats till Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA), där det bekräftats att de varit smittade av den dödliga sjukdomen kaningulsot.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening