Oscar Ekenfeldt lämnar Arlanda IBK för satsningen i RosersbergFoto: Pressbild/Rosersbergs IK

Griffinstalang till Rosersberg

Ännu en talang går till Rosersberg från samarbetsklubben Arlanda IBK. Oscar Ekenfeldt gör Lucas Leonardo sällskap från Griffins i Rosersberg den kommande säsongen.

För några veckor sedan gjorde Rosers klart med Lucas Leonardo, 17, från samarbetsklubben Arlanda IBK. Nu kommer även Oscar Ekenfeldt, född 1998. Oscar beskrivs som en träningsvillig och reslig back. Rosersbergs sportchef Fredrik Raschke hade koll på Oscar hela förra året och har fått över honom lagom till träningsturneringen i Smögen.

Samarbetet bär frukt
Raschke passar på att hylla samarbetet med Arlanda IBK då Oscar är i behov av mycket speltid på hög nivå för att utvecklas. Att inte behöva flytta så långt för att spela innebandy var ett plus när Oscar valde klubb, plus att det finns en hel del kvalitet i laget nu när Rosersberg värvat in ett antal spelare med elitserierutin.
– Han (Oscar, reds anm) är ödmjuk inför uppgiften och medveten om den konkurrenssituation han står inför, kommenterar Raschke

Varnar för ockerpriser vid Arlanda

Notiser Svenska Taxiförbundet har vänt sig till regeringen med ett förslag om att införa nya regler i Taxitrafiklagen för att skydda konsumenter från överprissättning, speciellt vid Arlanda flygplats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening