Morgonkollen

Morgonkollen 26 november med märsta.nu:

Kollektivtrafik och Väder: En smidig morgon rapporteras från SL utan större avvikelser i kollektivtrafiken. Temperaturen ligger på en kylig nivå, cirka 5 minusgrader under morgonen. Under dagen förväntas vädret förbli klart och kallt, med temperaturer som ligger mellan 3 till 5 minusgrader.

Trafikvarning: Idag kommer det finnas en julmarknad i Sigtuna som kan påverka trafiken i området. Förvänta dig köer till och från Sigtuna samt i centrala Sigtuna mellan klockan 10 och 18 idag. Denna aktivitet kan resultera i viss störning i trafikflödet, så det är bra att vara förberedd om du planerar att resa i området under dagen.

Blåljus: Inga speciella händelser har rapporterats från blåljusenheterna, vilket innebär att det är en lugn morgon utan några större händelser att rapportera om.

Det är bra att ha denna information i åtanke om du planerar att resa eller vistas i Sigtuna idag. Fortsätt följa märsta.nu för eventuella uppdateringar under dagen.

EXTRA

Man greps för misshandel av kvinna

Blåljus En man greps på måndagsmorgonen i Sigtuna, misstänkt för att ha misshandlat och hotat en kvinna som han har en relation med. Händelsen inträffade i en lägenhet.

MP-krav: SJ måste köra Uppsalapendeln

Notiser Efter att Uppsalapendeln och flera andra linjer fått avisering om nedläggning kräver Miljöpartiet att SJ får ett ändrat uppdrag och kan köra på linjer som har samhällsviktig funktion.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening