centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen - 23 juni!

centrum_artikel_host

Den 23 juni börjar med temperaturer på 12-13 grader och mestadels växlande molnighet. SL rapporterar inga större störningar i kollektivtrafiken. Trafiken är lugn för tillfället, men det är bra att tänka på att många midsommarfirare kommer att åka hem via E4 under kvällen. Inga speciella händelser har rapporterats av blåljuspersonal just nu.

centrum_host_helsida
connys_helsida
mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Föräldrar bråkade inför barnen

Blåljus På onsdagsmorgonen larmades polisen till ett bråk i en bostad i Sigtuna. Två föräldrar, i 40- och 45-årsåldern, hade börjat slåss medan deras barn var hemma.

pantamera_avc_helsida

Unik restaurering av runsten i Sigtuna

Nyheter Söndag den 30 juni sker ett speciellt evenemang i Sigtuna då runstenen Anundstenen återigen får sin inskription uppfräschad. Runolog Magnus Källström från Riksantikvarieämbetet ska återställa färgen på stenen.

brobygget_2024

Färre pendelavgångar ställs in sedan SJ tog över

Notiser Sedan SJ tog över pendeltågstrafiken i Stockholmsregionen i mars, har antalet inställda avgångar minskat markant. Trots detta ställs fortfarande över sju procent av alla pendeltågsavgångar in, vilket leder till att SL betalar ut miljontals kronor i förseningsersättning till resenärer.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
fritidsbanken_outsider